...uštedi grijanja

Prosječna potrošnja plina u kućanstvuno image


Iznimne uštede


Instalacijom Radflek reflektirajućih folija možete smanjiti potrošnju energije i do 15%
• Radflek reflektirajuća folija umanjuje račune za grijanje odbijanjem i vraćanjem izgubljene energije iza radijatora natrag u prostoriju. Time se grije prostorija, a ne zid i ulica.
• Radflek reflektirajuća folija je jedna od najjednostavnijih i najdjelotvornijih metoda uštede energije u domu – najmanje 23% djelotvornija od sličnih proizvoda na tržištu
• 1 Radflek reflektirajuća folija može smanjiti emisiju CO2 otprilike za 8,9 kg godišnje (paket od 5 folija može smanjiti emisiju CO2 i preko 40 kg godišnje)
• 1 m2 Radflek reflektirajuće folije može uštedjeti otprilike 158 kwh energije godišnje
• Instalacijom Radflek reflektirajućih folija možete smanjiti potrošnju energije i do 15%
• Manje potrošene energije znači manje emisije ugljika
• Radflek reflektirajuća folija zadržava reflektivna svojstva godinama dok druge folije – posebno kuhinjske – isto gube u vrlo kratkom roku


Zbog značajnih ušteda, povrat ulaganja u kupovinu Radflek reflektirajućih folija može se očekivati već i tijekom 1 - 2 sezone grijanja!

NAPOMENA: Smanjenje emisije CO2 i ušteda energije ovise o vrsti energenta/grijanja (plin, lož ulje, ugljen, drvo, struja idr.), izolaciji i vrsti zidova, vanjskim temperaturama te naravno učestalosti grijanja i preferiranim unutrašnjim temperaturama.


Provjerena učinkovitost


EU proizvod – made in EU (Ujedinjeno Kraljevstvo)
Radflek reflektirajuća folija je testirana od strane Britanski odbor za odobrenja (British Board of Agrément) te provjerena i verificirana od strane Britanska ustanova za proučavanje u graditeljstvu (Building Research Establishment)
• Odobrena od strane Britanski regulator tržišta električne struje i plina (Ofgem) za upotrebu u CERT shemi (Carbon Emissions Reduction Target – shema smanjenja emisije ugljika)
• Dodijeljen status preporučenog proizvoda od strane Energy Saving Trust (vodeća engleska nevladina udruga posvećena očuvanju okoliša, smanjenju emisije CO2 te uštedama pri potrošnji vode i energije
 

O nama

Ušteda energije d.o.o. je tvrtka koja se bavi ponudom kvalitetnih i inovativnih proizvoda namijenjenih postizanju energetskih i financijskih ušteda u kućanstvima i/ili poslovnim...

O nama / Kontakt
Imall logotip

Imall trgovine nisu prilagođene za Internet Explorer 6 i 7 u trenutnoj verziji platforme. Preporučujemo da preuzmete jedan od modernih preglednika kao što su Mozilla Firefox, Google Chrome ili Apple Safari kako bi pregledavali ove stranice sa užitkom!